Umereno oblačno i toplo, u većem delu Srbije oko 20°C

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Srbija Vesti
Podelite vest

U četvrtak, 23. marta,  toplije nego u sredu uz umerenu oblačnost i sunčane intervale. U većini krajeva biće oko 20°C tokom dana.

Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak oko normale.

Minimalna jutarnja temperatura od 3°C do 9°C, a maksimalna od 17°C u Vranju do 22°C u Loznici i Valjevu.

U petak sunčano i još toplije, u svim krajevima iznad 20°C, ponegde blizu 25°C. U subotu prolazno naoblačenje sa malo kratkotrajne kiše i nekoliko stepeni niža temperatura nego u petak.

U nedelju toplo, ali uz naoblačenje krajem dana. U ponedeljak zahlađenje sa kišom.

Beograd: U četvrtak i petak sunčani periodi i znatno toplije, iznad 20°C tokom dana. U subotu malo svežije uz prolazno naoblačenje sa kratkotrajnom kišom. U nedelju suvo sa sunčanim periodima, a u ponedeljak zahlađenje sa kišom.

Novi Sad: U četvrtak i petak sunčani periodi i znatno toplije, iznad 20°C tokom dana. U subotu malo svežije uz prolazno naoblačenje sa kratkotrajnom kišom. U nedelju suvo sa sunčanim periodima, a u ponedeljak zahlađenje sa kišom.

Niš: U četvrtak i petak sunčano i znatno toplije, u petak blizu 25°C tokom dana. U subotu malo niža temperatura uz prolazno naoblačenje sa kratkotrajnom kišom krajem dana. U nedelju suvo sa sunčanim periodima, a u ponedeljak naoblačenje sa kišom. U utorak hladnije.

 

 

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x