Vesić: Sa SPS imamo većinu u Beogradu, ako je stranka zadovoljna mojim radom biću na funkciji

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

foto: facebook Горан Весић
Podelite vest

Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Goran Vesić izjavio je danas da je ta stranka zajedno sa svojim koalicionom partnerom Socijalističkom partijom Srbije (SPS) pobedila na beogradskim izborima.

“Imamo 56 odbornika, što je dovoljno da formiramo samostalno vlast u Beogradu. Pobedili smo na beogradskim izborima, kao i na drugim. Građani su znali da nagrade naš dobar rad u Beogradu”, rekao je zamenik gradonačelnika Beograda Vesić za TV Pink.

Navodeći da SNS ima većinu sa socijalistima da formiraju gradsku vlast, on je istakao da će se sačekati da se završi izborni proces, jer su na nekim mestima u Beogradu ponovljeni izbori.

On je rekao da će mandati odbornicima biti dodeljeni nakon što Gradska izborna komisija progasli konačne rezultate, a zatim počinju da teku rokovi za formiranje Gradske skupštine.

Govoreći o mogućnosti da se ponove izbori u Beogradu, on je naveo da je siguran da će Glavni odbor SNS prihvatiti ako to predloži predsednik stranke Aleksandar Vučić.

“Uvek smo spremni da idemo na izbore, nemamo nikakav problem sa tim za razliku od stranaka u opoziciji”, rekao je Vesić, navodeći da je to u ovom momentu još hipotetički.

Na pitanje da li ostaja na funkciji u Beogradu, on je rekao da će “stranka odlučivati ko će je predstavljati ubuduće”.

“To nije moja odluka, već stranke, nije pitanje za mene. Ako je stranka zadovoljna mojim radom pretpostavljam da će me predložiti za neku funkciju. Ako neće – u svakom slučaju ja sam tu i član sam stranke, Predsedništva, i borim se da moja stranka pobedi i na nekim narednim izborima, kad god budu”, rekao je Vesić.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x