Više od 1000 bajkera iz zemalja regiona stiže u Niš. Na moto skupu Tanja Jovićević

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Na već tradicionalnoj lokaciji pored Vrežinskog bazena, od 2. do 4. juna biće održan treći „Bike rock fest“ u organizaciji MK Sinova Juga.

Organizatori očekuju da u Niš stignu bajkeri iz svih zemalja regiona, a veruju da će ih i ovog puta biti više od 1.000. Ove godine skup ljubitelja motora uvršten je u obeležavanje Gradske slave Sveti car Konstantin i carica Jelena.

Ove godine su se u organizaciju MK Sinovi Juga priključili i prijatelji, NK Mad Viking iz Paraćina i Wanderer iz Makedonije.

Prema najavama organizatora na skupu će nastupiti više bendova, a svakako je najveću pažnju privukla činjenica da će publiku zabaviti nastup nekadašnje pevačice bendova Oktobar 1864 i EKV Tanje Jovićević.

„Kamp će biti otvoren u petak u 12 časova. Očekujemo veliki broj ljubitelja motora kao što je to bio slučaj prethodnih godina. Svoj dolazak su najavili gosti iz Makedonije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Hrvatske, Austrije, Bugarske… Kapije će biti otvorene za sve koji žele da vikend provedu u Nišu i da se upoznaju sa lepotama prirode u okolini našeg grada“, kazao je predsednik kluba Vojkan Stojančić.

Prvog dana, u petak nastupiće Hettrick i Tanja Jovićević sa bendom Riff. Za subotu najavljuju nastupe bendova Obojena žestina, Kramer, Vesele osamdesete i Live Wire.

Neće izostati ni defile. On će biti organizovan u subotu 3. juna od 17:30. Moto skup će se završiti u nedelju u 12 časova.

Biće održan uz pomoć Grada Niša, Gradske opštine Pantelej, Komande Kopnene vojske, JKP Mediana i drugih javnih, ali i privatnih preduzeća. Ulaz u moto kamp je besplatan.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x