Vučić: Skupština SNS 27. maja, tad odlučujemo o svim velikim pitanjima

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: BetaPhoto/Miloš Miškov
Podelite vest

Predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić najavio je da će Skupština SNS biti održana 27. maja i da će tad kako je rekao, biti donete odluke o “svim velikim pitanjima”.

“Pre toga ću kao predsednik, zbog programa Srbija 2025 a sačinjavamo Program 2030, posetiti svaku opštinu u Srbiji. Shvatili smo da sami moramo da radimo sa narodom”, kazao je Vučić za televiziju Pink.

Dodao je da će raditi na tome da pre 2025. godine prosečna penzija bude najmanje 460 evra a prosečna plata da dođe do 1.000 evra.

Odbacio je kao neistinite medijske navode da je najavio da će se na mogućim vanrednim izborima kandidovati za premijera.

“Nikad nisam izjavio da ću se kandidovati za premijera. Ljudi misle da je vlast nešto bez čega ne može da se živi. Pa ja sam više vremena proveo u opoziciji”, kazao je Vučić.

Pozvao je nekadašnjeg predsednika Demokratske stranke (DS) Bojana Pajtića da se u nadležnim institucijama testiraju kako bi se utvrdilo ko je od njih koristio opojne supstance, posle komentara na društvenim mrežama da je bio pod uticajem tih supstanci tokom jučerašnjeg obraćanja na Instagramu.

“Nikad nisam popio šolju kafe, zapalio cigaretu, probao drogu. Sa 17 godina sam išao na utakmicu Crvene zvezde i Železničara i tada sam prvi i poslednji put video kako neko momci duvaju lepak i sa njima se posvađao”, kazao je Vučić.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x