Vučić: Za mene su izbori završeni, nemam snage da se bavim time ko će kako da formira vlast

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: YouTube RTS Sajt - Zvanični kanal printscreen
Podelite vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su izbori za njega “završeni” i da “nema snage” da se bavi kalkulacijama ko će posle izbora formirati vlast u pojedinim lokalnim samoupravama u Srbiji.

Vučić je kazao da “tri večeri zaredom” sa rukovodstvom Republike Srpske radi na pripremi Svesrpskog sabora.

“Za mene su izbori završeni, posao je na državnim organima i institucijama, a ko će kako da formira vlast… Rekao sam i jednima i drugima šta mislim da je najbolje i da vode računa o narodu. Nemam snage da to pratim”, rekao je Vučić novinarima u Beogradu posle predstavljanja brzog voza koji će saobraćati prugom Beograd – Budimpešta.

Vučić je kazao da je “obavešten” da su predstavnici opozicije u Nišu i u opštinama Novi Beograd i Vračar “pregledali listiće i da je svuda onako kako je napisano” i da su “prihvaćene korekcije zapisnika”.

“Nije opozicija u Nišu dobila veliki broj glasova nego su građani iskazali nezadovoljstvo kroz glasove za grupe građana koje ne žele da se vezuju za vlast ili opoziciju. Zato je važno da se sagledaju neodgovornosti za sprovođenje dobre politike, jer je Niš imao najveću stopu rasta plata i rekao bih najveća ulaganja u prethodnih 10 godina. Moraju unutar partije da rešavaju probleme, ali i da razgovaraju s onima koji su dobili poverenje građana, a koje nije beznačajno”, rekao je Vučić.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x