XIII međunarodni sajam turizma i seoskog turizma u Kragujevcu od 24. do 26. novembra

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: YouTube AgroJug video printascreen
Podelite vest

Pod sloganom „Izaberi svoje putovanje“ u hali Šumadija sajma u Kragujevcu od 24. do 26. novembra 2022. godine, biće održan „13. Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma“.

Na ovoj manifestaciji turističke potencijale, atrakcije i programe putovanja, predstaviće preko 50 izlagača, uglavnom lokalnih turističkih organizacija iz Srbije, ali i iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije. Na sajmu učestvuju turističke agencije, hotelijeri, banjska lečilišta, seoska domaćinstva, vinarije i destilerije.

Tokom sva tri sajamska dana organizovan je bogat program, stručna predavanja za izlagače, promocije i prateći zabavni sadržaji za posetioce, uz nastup kragujevačkih folklornih ansambala i pevačkih grupa. Sajam će biti otvoren za posetioce od 10 do 18 sati, u četvrtak i petak, 24. i 25. novembra.

U okviru „13. međunarodnog sajma turizma i seoskog turizma“ u hali Šumadija sajma predstaviće se i oko 30 proizvođača zimnice iz Kragujevca i Šumadije, ali i drugih delova Srbije.

Organizatori su „Šumadija sajam“ i Gradska turistička organizacija „Kragujevac“, a pokrovitelji Ministarstvo turizma i omladine i Grad Kragujevac.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x