Za godinu dana više od 40.000 putnika na letovima između Beograda i Čikaga

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Srbija Vesti
Podelite vest

Nacionalna avio-kompanija Srbije, Er Srbija, objavila je danas da je tokom godinu dana od uspostavljanja direktne avio-linije između Beograda i Čikaga prevezla više od 40.000 putnika i skoro 750 tona robe.

Tokom aktuelne letnje sezone, letovi na toj ruti biće obavljani tri puta nedeljno, ponedeljkom, sredom i subotom, navedeno je u saopštenju.

Regionalni direktor Er Srbije za Severnu i Južnu Ameriku Džordž Petković kazao je da je uspostavljanje direktne avio-linije između Beograda i Čikaga predstavljalo važan korak u razvoju i unapređenju usluga te kompanije, nakon pauze u direktnom avio-prevozu između ta dva grada, duge više od tri decenije.

“Veliki broj prevezenih putnika govori u prilog tome da je direktna avio-linija između Beograda i Čikaga bila i te kako potrebna. Pored toga, ova linija doprinela je i boljoj kulturno-ekonomskoj razmeni između Srbije i Severne Amerike. Uvereni smo da će se tražnja za ovim letovima u godinama pred nama samo povećavati, a mi ćemo uraditi sve što je u našoj moći da na nju adekvatno odgovorimo”, izjavio je Petković.

Pored Čikaga, Er Srbija ima i redovnu direktnu liniju između Beograda i Njujorka.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x