Zdrava Srbija ima odbornike u još pet opština i gradova

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Zdrava Srbija
Podelite vest

Prema još uvek nezvaničnim podacima, Zdrava Srbija (ZS) je, na lokalnim izborima u Sevojnu, samostalno osvojila 23 odsto glasova građana, a u Bajinoj Bašti oko osam odsto, u Aranđelovcu osam odsto, u Smederevskoj Palanci nešto iznad pet odsto, a i u Boru je dobila svog prvog odbornika, saopštila je Zdrava Srbija.

                                   SNS – 10 odbornika, Zdrava Srbija 5 odbornika , DS /SSP – 2 odbornika, SRS – 1 odbornik, Zavetnici – 1 odbornik

“To znači da je ZS dobila još 13 novih odbornika u lokalnim parlamentima širom Srbije” izjavio je predsednik ZS Milan Stamatović, naglašavajući da je postignutim rezultatima na lokalnim izborima zadovoljan i zbog toga što ova stranka postoji tek dve godine, a svoju stranačku mrežu je već proširila na 70 gradskih i opštinskih odbora.

“U našem tradicionalnom uporištu i glavnom sedištu stranke, opštini Čajetina, na parlamentarnim izborima ponovo smo ostvarili ubedljivu pobedu nad koalicijom Aleksandra Vučića, jer smo osvojili oko 41 odsto, a koalicija oko naprednjaka 29 odsto glasova birača. Zato se, u ime Zdrave Srbije i svoje ličnom ime, zahvaljujem svim građanima koji su glasali za nas i za program koji smo im ponudili, jer mi smo se već pokazali na delu. Nama je jasno u kom pravcu ide Srbija, a nadamo se da će i narod to vrlo brzo shvatiti”, zaključio je Milan Stamatović, a prenela Zdrava Srbija

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x