U nedelju u celoj Srbiji hladnije

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Srbija Vesti
Podelite vest

U nedelju, 18. decembra,  svugde hladnije, ali padavine prestaju ujutru uz delimično razvedravanje na severu. Vetar će biti slab severnih pravaca. Pritisak će biti iznad normale.

Minimalna jutarnja temperatura od -4°C do 1°C, a maksimalna od 1°C do 4°C. Uveče suvo i hladno.

U ponedeljak i utorak suvo sa slabim jutarnjim mrazevima, a u košavskom području sa umerenom košavom koja pojačava u utorak.

Zato će osećaj hladnoće biti veći u košavskom području, a temperatura će ipak imati tendenciju postepenog porasta uz suvo vreme veći deo iduće sedmice.

Beograd: U nedelju suvo i hladno uz pretežno oblačno vreme sa moguće malo sunčanih intervala popodne. U ponedeljak ujutru slab mraz i malo toplije tokom dana nego u nedelju uz sunčane intervale i umerenu oblačnost. U utorak će duvati pojačana košava koja će oslabiti u sredu uz porast temperature.

Novi Sad: U nedelju i ponedeljak suvo i hladno sa slabim jutarnjim mrazevima. U utorak umerena košava. Temperatura će imati tendenciju manjeg porasta.

Niš: U nedelju hladnije i oblačno sa slabom susnežicom rano ujutru, a zatim suvo tokom dana. Veći deo iduće sedmice suvo vreme sa slabim jutarnjim mrazevima i uz postepeni porast dnevne temperature.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x