I dalje hladno, promenljiva oblačnost

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Srbija Vesti
Podelite vest

U sredu. 8 februara,  ujutru mraz, a tokom dana u većini predela suvo vreme uz promenljivu oblačnost sa malo sunčanih intervala. Samo je na planinama i na zapadu Srbije moguć kratkotrajni sneg.

Vetar slab do umeren severoistočni, istočni i jugoistočni. Pritisak iznad normale.

Minimalna jutarnja temperatura od -10°C do -4°C, a maksimalna od -1°C do 2°C.

Uveče hladno i suvo sa mrazem uz temperaturu u 22h od -5°C do -1°C.

U drugoj polovini sedmice će i dalje biti jutarnjih mrazeva, ali se očekuje manji porast dnevne temperature uz pretežno sunčano vreme u četvrtak, petak i subotu. U nedelju naoblačenje.

Beograd: U sredu ujutru umeren mraz, a tokom dana promenljiva oblačnost i malo sunčanih intervala uz dnevnu temperaturu do 1°C. U drugoj polovini sedmice manji porast temperature uz pretežno sunčano vreme u četvrtak, petak i subotu. U nedelju naoblačenje.

Novi Sad: U sredu ujutru umeren mraz, a tokom dana promenljiva oblačnost i sunčani intervali uz dnevnu temperaturu do 1°C. U drugoj polovini sedmice manji porast temperature uz pretežno sunčano vreme u četvrtak, petak i subotu. U nedelju naoblačenje.

Niš : U sredu ujutru mraz, a tokom dana promenljiva oblačnost sa malo sunčanih intervala uz dnevnu temperaturu do 1°C. U drugoj polovini sedmice neznatni porast temperature uz pretežno sunčano vreme u četvrtak, petak i subotu. U nedelju naoblačenje.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x