59. Međunarodni sajam nameštaja od 6. oktobra u Beogradu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: FaceBook Beogradski sajam - Sajam nameštaja
Podelite vest

Na Beogradskom sajmu će se od 6. do 11. oktobra održati 59. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, na kome će se predstaviti više od 120 izlagača iz zemlje i inostranstva, objavio je danas organizator.

Učesnici sajma će svoju ponudu predstaviti u halama 1, 1A, 2, 3 i 3A, a istovremeno će se odvijati i 59. Međunarodni sajam mašina i alata za drvnu industriju, koji će u hali 5 trajati od 6. do 10. oktobra.

Posetioci će moći da vide nameštaj domaćih i stranih izlagača, a renomirani proizvođači nameštaja, dizajneri, distributeri, trgovci i drugi profesionalci, predstaviće širok spektar nameštaja za različite prostorije i namene – stambeni, kancelarijski, dečji, baštenski, kao i kuhinje, spavaće sobe, garniture u različitim stilovima.

Takođe, svoje proizvode predstaviće i proizvođači rasvete i dekorativnih predmeta za opremanje stambenog ili poslovnog prostora.

Na Sajmu nameštaja biće promovisani dizajneri i umetnici koji će prezentovati nove dizajnerske linije, koncepte i ideje za nameštaj i enterijer, u programima kao što su “Design Talks” i Izložba mladih dizajnera, koja predstavlja mlade i perspektivne autore, fakultete i škole.

Pored izložbenog dela, posetioci će moći da čuju stručna predavanja i panel diskusije, kao i da prisustvuju radionicama o trendovima u dizajnu enterijera, upotrebi određenih materijala ili tehnikama uređenja prostora.

Na Sajmu mašina i alata za drvnu industriju pored ostalog biće predstavljene mašine za sečenje, rendanje i oblikovanje drveta, materijali i repromaterijali koji se koriste u procesu obrade drveta, te dodatna oprema i alati.

Kako je precizirano, biće predstavljene najsavremenije mašine koje omogućavaju visoku preciznost primarne obrade drveta, izrade i završne obrade, kao i pilane, sušare i mehanički, električni i pneumatski alati, ali i softveri za projektovanje i upravljanje proizvodnjom, digitalna rešenja za optimizaciju procesa obrade drveta i automatizovane sisteme.

Radno vreme Sajma nameštaja od 6. do 10. oktobra je od 10 do 19 časova, a 11. oktobra od 10 do 18 časova.

Cena pojedinačne ulaznice za Sajam nameštaja je 450 dinara, a grupne ulaznice 350 dinara, a za đake i studente 250 dinara, dok poslovna propusnica košta 2.500 dinara.

Radno vreme Sajma mašina od 6. do 9. oktobara je od 10 do 19 sati, 10. oktobra od 10 do 18 sati, a ulaz je slobodan.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x