A. Ivanović: Razgovaramo sa Aleksićem da udružimo snage, da je Oliver živ Banjska se ne bi desila

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: printscreen Kosovo online
Podelite vest

Potpredsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) Aleksandar Ivanović izjavio je da ta stranka razgovara sa Narodnim pokretom Srbije Miroslava Aleksića već neko vreme, sa kojim žele da udruže snage, i smatra da su blizu dogovora.

“Aleksić se već duži vremenski period ističe kao beskompromisni borac protiv ovog režima, koji ne propušta priliku da javno govori o svim aferama Srpske napredne stranke (SNS) koje razaraju državu. To je razlog zbog koga u njemu vidimo iskrenog borca protiv ovog režima sa kojim želimo da udružimo snage”, rekao je Ivanović za list Nova od utorka.

Govoreći o događajima u Banjskoj, on je naveo da je Milan Radoičić državni projekat, što je podrazumevalo njegovu transformaciju iz kriminalog miljea u noseći politički faktor Srba na KiM, a samim ti i u bliskog saradnika Srbije, što je on sam nedavno potvrdio.

Prema rečima Ivanovića, da je Oliver Ivanović živ, čiji je on bratanac, Banjska se nikad ne bi desila.

“Vlast u Beogradu je odlučila da svu svoju podršku usmeri Milanu Radoičiću i Srpskoj listi, da oni budu ekskluzivni zaštitnici srpskih interesa na KiM. Zato nije lepo da se sada distanciraju od njega, već svi oni zajedno duguju odgovor građanima Srbije, po čijem nalogu je Srbija bačena na kolena?”, istakao je Ivanović.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x