U toku su novi konkursi i održana Roštiljijada u Leskovcu

AgroJug: Najviše se trgovalo kukuruzom na berzi, nastavljen pad cena gotovo svih primarnih poljoprivrednih proizvoda

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Screenshot AgroJug Youtube
Podelite vest

U najnovijoj emisiji o poljoprivredi AgroJug saznaćete kako se kreće cena kukuruza na berzi, koliko je sela u Srbiji organizovalo manifestaciju “Miholjsko leto” a videćete i izveštaj sa održane Roštiljijade u Leskovcu. Tema emisije je i „Letnja škola za mlade poljoprivrednike“ u Rekovcu i druga po redu manifestacija Drenovački vez.

Uspešno je završena „Letnja škola za mlade poljoprivrednike“ u organizaciji Mladih poljoprivrednika Srbije“ uz pomoć Srednje poljoprivredno-veterinarske škole u Rekovcu, a pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete. Učesnici ovogodišnje letnje škole bili su iz četiri poljoprivredne škole: Kraljeva, Rekovca, Leskovca i Leška i poneli su pozitivne utiske iz Rekovca i nova znanja. Njihov zadatak je da stečena znanja prenesu vršnjacima u svojim školama tokom naredne školske godine.

Uspešno održana druga po redu manifestacija Drenovački vez Uspešno je održana druga po redu manifestacija Drenovački vez 2023 u organizaciji Kulturno- umetničkog društva Vidovdan iz Velikog Drenovca u aleksinačkoj opštini. Učesnici programa, koji je održan u lokalnom Domu kulture, bila su Kulturno-umetnička društva iz cele Srbije. Manifestaciji je prethodio i svečani defile učesnika. Posetioci su uživali u izuzetno zanimljivom i raznovrsnom kulturno-umetničkom programu, a podeljene su i nagrade po kategorijama.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x