Aleksandar Stanković: Srpski mediji brutalniji od hrvatskih, ne želim više intervju sa Vučićem

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: FB Nedeljom u 2
Podelite vest

Autor i voditelj emisije “Nedeljom u 2” na Hrvatskoj televiziji Aleksandar Stanković ocenio je da je srpsko medijsko tržište “brutalnije” od hrvatskog i da ne bi veleo da radi u srpskim medijima.

“Smatram da sve ima svoju granicu, pa i odnos prema ljudima”, rekao je Stanković u intervjuu za list Nova, čija će knjiga “Iz svoje kože – život s depresijom”, u izdanju Lagune, uskoro biti promovisana u beogradskom Studentskom kulturnom centru.

Govoreći o tome kako je pre više godina želeo da dobije intervju sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, rekao je da do toga nije došlo, “iako su bili blizu” i da Vučića više ne zove.

“Svaka čast srpskog predsedniku, ali možda nisam osoba koja treba da razgovara s njim. Već sam došao u fazu da, ako nešto radim, trudim se da bude afirmativno, pogotovo u vezi sa hrvatsko-srpskim odnosima. Bojim se da taj razgovor to ne bio bio”, rekao je Stanković.

Kako je naveo, “morao bih, zbog hrvatske javnosti, da tražim odgovore iz njegove prošlosti”.

“A znajući Vučića, to bi se pretvorilo u neko nadmetanje ega, što ne bi nikome koristilo. Evenutalno da njemu stave recku, ili meni. Ali, nije mi to potrebno”, rekao je Stanković.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x