Aleksić: Bićemo najjači u Beogradu, neće biti neophodna saradnja svih opozicionih faktora

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: YouTube NOVA S video printscreen
Podelite vest

Jedan od nosilaca izborne liste “Srbija protiv nasilja” Miroslav Aleksić izjavio je da očekuje da će ona u Beogradu imati pojedinačno najbolji rezultat, kao i da “cela opozicija u zbiru” na republičkom nivou može da osvoji dovoljno glasova da formira tehničku Vladu.

“U Beogradu neće biti neophodna saradnja svih opozicionih faktora, mislim da ćemo uspeti da u jednoj užoj koaliciji obezbedimo većinu i da će to funkcionisati nesmetano”, izjavio je za Insajder Aleksić, koji je predsednik Narodnog pokreta Srbije a nosilac je liste “Srbija protiv nasilja” na parlamentarim izborima, zajedno s Marinikom Tepić.

On je naveo da će vlast učiniti sve da manipulacijama i krađom sebi obezbedi bolju poziciju, ali da će “Srbija protiv nasilja” svaki pokušaj zloupotrebe sprečiti.

“Imaćemo 25.000 kontrolora na biračkim mestima širom Srbije i učinićemo na kritičnim mestima sve što je do nas da čuvamo volju građana”, naveo je Aleksić.

Prema njegovim rečima, za Srpsku naprednu stranku (SNS) u najvećem broju glasaju ljudi nad kojima se sprovodi brutalno nasilje.

“Njima se obraća ova lista da im kaže da će ih osloboditi okova SNS koja je interesna grupa bez ideologije”, poručio je Aleksić, prenela je izborna koalicija.

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x