Aleksić: Vučićeve laži o Kosovu pale u vodu, zato je vređao opozicione poslanike

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Miroslav Aleksić, Foto: (BETAPHOTO/MILAN OBRADOVIC/MO)
Podelite vest

Šef poslaničke grupe Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas da je sednica Skupštine Srbije o Kosovu pokazala da je “car go” i da su “pale u vodu lažne priče” predsednika Aleksandra Vučića, koji je zbog toga vređao i omalovažavao poslanike opozicije.

“Pale su u vodu Vučićeve priče o lažnoj borbi za interese Srba na Kosovu i Metohiji. On je dva dana plakao nad svojom sudbinom i zaklinjao se u Milana Radoičića i zdušno ga branio kao jednog od najvećih boraca za interese Srba”, rekao je Aleksić u parlamentu.

Aleksić je podsetio da je Narodna stranka predložila Rezoluciju o Kosovu koja je sadržala predlog rešenja za kosovski dijalog.

“Nismo govorili ni o kriminalu, ni o korupciji, ni o njihovim jahtama i vilama, a mogli smo. Pomenuli smo ubistvo Olivera Ivanovića i ulogu Srpske liste”, rekao je Aleksić.

Aleksić je dodao da je Vučić, koji je došao u skupštinu da “predstavi sve svoje poraze u pregovorima sa kosovskim Albancima”, imao neograničeno vreme i mogao je da govori posle svakog poslanika opozicije.

“Njemu su pomagale sve državne službe, od BIA do njegovih kabinetskih službi i pripremili su mu dosijee za svakog poslanika, koji su u najvećem delu lažni”, rekao je Aleksić.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x