AMSS: Magla tokom jutra i večeri, bolja prohodnost puteva na zapadu i jugozapadu Srbije

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: B.R.
Podelite vest

Vozačima u Srbiji će tokom jutra i večeri vožnju otežavati magla zbog koje na deonicama pored reka i u kotlinama vidljivost može biti manja od stotinak metara, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Porast dnevnih temperatra, kiša i otapanje snega u višim predelima donosi bolju prohodnost puteva u zapadnim i jugozapadnim krajevima gde je i bilo najviše snežnih padavine ali su nagle promene vremena u ovakvim uslovima uvek opasne zbog čestih odrona, nanosa zemlje i vode na kolovoz, kao i oštećenja na putu koja se teže primećuju.

Kolovozi su vlažni u nižim predelima a ima raskvašenog snega do pet centimetara na teritoriji Valjeva, Kolubare, Kruševca, Mačve, Užica, Ivanjice.

Zbog snega uvedene su i zabrane za kamione s prikolicom i šlepere na pojedinim putevima na teritoriji Šapca, Divčibara, Valjeva, Debeog Brda, Krupnja,Loznice, na putu Brzeće- Kopaonik.

Nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Na putničkim terminalima graničnih prelaza nema zadržavanja.

Na teretnim terminalima graničnih prelaza kamioni na izlazu iz zemlje na prelazima Horgoš, Batrovci i Šid čekaju dva sata, a sat na prelazu Gradina.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x