Berić: Vučić me napada jer govorim istinu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Printscreen Youtube.com/@N1infoTV
Podelite vest

Član Predsedništva Stranke slobode i pravde (SSP) Miroslav Berić saopštio je večeras da ga predsednik Vučić napada jer govori istinu o izbornoj krađi na decembatrskim izborima.

On je dodao da svako pošten u Srbiji zna da onaj koga Vučič napada radi nešto dobro.

“Neću više da ćutim kada osporava moju sportsku karijeru i optužuje me da izmišljam”, istakao je Berić u saopštenju.

On je naglasio da Vučić, da zaista voli sport, nikada sebi ne bi dopustio da procenjuje da li ja on košarkaška legenda ili nije.

“To se ne radi. Činjenice da sam igrajući za svoju zemlju osvojio titulu prvaka sveta, dve titule prvaka Evrope i da sam olimpijski vicešampion kao i da sam bio kapiten KK Partizan govore same za sebe”, rekao je Berić u saopštenju.

Istakao je da “svi koji su videli autentične snimke iz Arene znaju da je tamo na izborni dan organizovana prevara koju Vučić bezuspešno pokušava da sakrije tako što vređa sve koji neće da žmure i ćute”.

“Pošto je Aleksandar Vučić ničim izazvan uporedio Nikolu Jokića i mene želim da se zna da sam ponosan što je igrač iz moje zemlje najbolji košarkaš na planeti i da ne dovodim u pitanje njegovo pravo da podrži bilo koga. Zato bih poručio Vučiću da ne može posvađati košarkaše jer se oni međusobnom poštovanju i fer pleju uče još u pionirima, pa bi bilo dobro da mu u trenerskoj školi koju pohađa neko objasni tu važnu sportsku, ali i životnu lekciju”, zaključio je Berić u saopštenju.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x