Bez protesta stanara Beograda na vodi

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Pixabay.com
Podelite vest

Niko od stanara i vlasnika stanova na Beogradu na vodi nije sinoć došao na najavljeni protest zbog načina na koji su izvedeni radovi u tom stambenom kompleksu, a održana je interna skupština na kojoj je sastavljen spisak problema.

Vlasnici stanova u Beogradu na vodi zakazali su protest za 20 časova i blokadu Bulevara Vudroa Vilsona i Hercegovačke ulice, pozvali medije i najavili pokretanje tužbe protiv nosioca projekta i građevinske kompanije.

Na mestu gde je protest trebalo da bude održan nije se, međutim, pojavio niko od stanara, vlasnika stanova ili inicijatora protesta sem 20-tak reportera iz različitih kuća.

Ekipa Bete otišla je do ulaza stambene zgrade BW ARCADIA u Hercegovačkoj broj 21. jer je dobila informaciju da će tu biti održana skupština stanara.

Oko 30 stanara okupilo se u holu zgrade i tokom te skupštine popisalo sve kvarove i potpisalo interni dokument koji će poslati izvođaču radova, ali nisu hteli da ga objave.

Ekipi Bete obezbeđenje kompleksa i upravnik zgrade nisu dozvolili da uđe u stambenu zgradu BW ARCADIA.

Osoba koja je prisustvovala zatvorenom okupljanju i želela da ostane anonimna izjavila je da su se stanari na ranijem sastanku u 15 časova sa upravnicima zgrada danas dogovorili da ipak neće izaći na protest.

Iz nepotvrđenih Beti je rečeno da su stanarima izvođači radova poručili da kvarove neće sanirati ukoliko o njima budu govorili javno i da će rešiti probleme popisane u internom dokumentu.

U pozivu na protest pisalo je da će on biti organizovan nakon sednice sazvane zbog rešavanja problema stambene zajednice, vezanih za izgradnju i kvalitet izvedenih radova na stambenim zgradama BW ARCADIA i BW Aurora.

Kao razlog protesta naveden je način na koji su izvedeni radovi, voda koja prodire u garaže, to što protivpožarni aparati ne rade, što su zakrčeni protivpožarni putevi i problemi sa fasadom.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x