Carinici zaplenili: Prtljag pun preparata za potenciju

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

foto: Uprava carina Republike Srbije
Podelite vest

Carinici su za vikend na prelazu Horgoš, zajedno sa policijom, otkrili i zaplenili oko 20 kilograma turskog sredstva za potenciju ”Macun”.

Prekršaj je otkriven kada je za kontrolu na izlazu iz zemlje izdvojen automobil nemačkih registarskih oznaka ”audi A6”, kojim su se iz Turske ka Nemačkoj, gde žive i rade, vraćala dva putnika.
Osim što su na prelazu odabrali zeleni kontrolni prolaz, namenjen putnicima koji nemaju ništa za prijavljivanje, dvojica turskih državljana, koji su putovali pomenutim vozilom, bili su kategorični u tome, da sa sobom nose samo lični prtljag i ništa mimo toga.
slika 3Foto Uprava carina Republike Srbije

Detaljnim pregledom je najpre iza suvozačkog sedišta pronađena jedna torba napunjena kutijama poznatog turskog sredstva za potenciju na bazi meda ”Themra Epimedymlu Macun”, a potom i kofer ispunjen istim preparatom našao se u prtljažniku.

Ukupno se u prtljagu našlo 289 kutija sa po šest kesica oralnog gela za potenciju, čija je vrednost procenjena na gotovo 6.000 dolara.

36-godišnji vozač, protiv koga je pokrenut prekršajni postupak, je izjavio da su preparati za potenciju bili namenjeni za poklon porodici i prijateljima.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x