Četiri decenije Električnog orgazma u Kombank dvorani

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Promo
Podelite vest

Muzička grupa Električni orgazam nastupiće 9. decembra u 20h u Kombank dvorani, čime će obeležiti četrir decenije postojanja. Na ovom koncertu okupiće se veliki broj muzičara i kolega  koji su ih pratili u prethodnim deenijama.

,,Uspeli smo da okupimo sve generacije muzičara na ovom slavljeničkom koncertu. Jako nam je drago što će tu biti naše drage kolege iz YU Grupe, Žika i Dragi Jelić, Anton iz Partibrejkersa, kao i Jovec iz originalne postave Orgazma, ali i mlađi prijatelji, koji će u jednom trenutku sa nama podeliti binu i slavljenički momenat: Bojan i Romana Slačala iz benda Artan Lili”, otkriva Srđan Gojković Gile.

Slavljenički koncert otvoriće Dubravka Duca  Marković, koja je bila prisutna na večeri kada je bend nastao u kafani ,,Mornar”, posle koncerta grupe Leb i Sol u Domu sindikata.

Za  koncert u Kombank dvorani Električni orgazam  priprema ekskluzivni repertoar na kome će se pored najvećih hitova naći i pesme koje dugo nisu svirali u Beogradu, ali i poseban blok pesama posvećen ,,Paket aranžmanu”. Pored svoje tri pesme sa najvažnije novotalasne kompilacije ,,Krokodili dolaze”, „Zlatni papagaj” i „Vi”, Električni orgazam će po prvi put u karijeri odsvirati i neke pesme Idola i Šarla akrobate koje su se našle na ovoj antologijskoj ploči.

Biće to jedinstvena prilika za sve muzičke sladokusce da čuju pesme uz koje su odrastali, a koje njihovi originalni autori nažalost više nikada neće odsvirati.

Grupa Električni orgazam dobitnik je i ovogodišnje muzičke nagrade „GODUM” za najbolju rok grupu 2020. godine. Ovo značajno priznanje im je nedavno dodelilo Udruženje muzičara džeza, zabavne i rok muzike Srbije.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x