Dačić: Očekujem da formiramo vladu sa naprednjacima

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: BetaPhoto/Milos Miskov/MO
Podelite vest

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da očekuje da ta stranka nastavi saradnju sa Srpskom naprednom strankom (SNS) u novoj vladi, i da će do personalnih rešenja doći kada bude razgovorao sa Aleksandarom Vučićem.

“Mi smo stabilan partner Vučiću i SNS, mi smo njihov najastabilniji i naprincipijeniji partner, to smo dokazali u prethodnih deset godina. Ne njima, nego našoj zajedničkog ideji da radimo u korist Srbije oko koje smo se okupili i koja nas sve vreme drži zajedno” rekao je Dačić za Večernje novosti.

Kako je naveo, “svi ti dobri rezultati” koje su zajedno postigli u prethodnom periodu najbolja su preporuka da se saradnja nastavi i zato očekuje da će SPS formirati vladu zajedno sa SNS.

Na pitanje da li veruje u tajni dogovor Vučića i predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa da će biti prevremenih beogradskih izbora, on je rekao da “veruje samo ono što čuje od Vučića, jer u njega ima poverenje i veruje u ono što vidi”.

“On mi nije pomenuo nikavke dogovore o kojima govorite, a ono što vidim je da na nivou Beograda SPS i SNS nastavljaju saradnju koju su imali prethodnih godina”, rekao je Dačić.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x