Danas iznad proseka za doba godine, temperatura i do 22°C

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Srbija Vesti
Podelite vest

U utorak, 14. marta,  još toplije vreme i znatno iznad proseka za ovo doba godine. Tokom dana duži sunčani periodi uz malu do umerenu oblačnost.

Vetar umeren južni i jugoistočni, u južnom Banatu povremeno pojačan jugoistočni. Pritisak u opadanju i ispod normale popodne.

Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 8°C, maksimalna od 18°C na jugu jugoistoku do 22°C na zapadu Srbije, u Loznici i Valjevu.

U sredu zahlađenje sa kišom, a na planinama sa snegom.

U četvrtak razvedravanje, a zatim pretežno sunčano u drugoj polovini sedmice uz porast temperature i za naredni vikend oko 20°C.

Beograd: U utorak sunčano sa malo oblaka i još toplije, oko 20°C. U sredu naoblačenje i zahlađenje sa kišom. U četvrtak razvedravanje, a zatim pretežno sunčano u drugoj polovini sedmice i ponovo sve toplije.

Novi Sad: U utorak sunčano sa malo oblaka i još toplije, oko 20°C. U sredu zahlađenje i naoblačenje i sa kišom. U četvrtak razvedravanje, a zatim pretežno sunčano u drugoj polovini sedmice uz porast temperature.

Niš: U utorak sunčano i još toplije. U sredu naoblačenje sa kišom i zahlađenje. U četvrtak razvedravanje, a zatim pretežno sunčano u drugoj polovini sedmice uz porast temperature.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x