Danas postepeno naoblačenje, ponegde moguća kratkotrajna kiša

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Srbija Vesti
Podelite vest

U nedelju, 8. oktobra,  dolazi do postepenog naoblačenja sa severa koje donosi vrlo retku pojavu kratkotrajne slabe kiše i pad temperature na severu Srbije popodne, a na jugu ostaje toplo.

Vetar ujutru slab južni, a popodne na severu umeren do pojačan severni i severozapadni vetar. Pritisak malo iznad normale.

Minimalna jutarnja temperatura od svega 4°C na jugu do 15°C u Beogradu, a maksimalna od 21°C na severu Vojvodine do 27°C na jugu Srbije.

U ponedeljak u svim krajevima znatno hladnije, ali pretežno sunčano sa malo oblaka na jugu.

U utorak vrlo hladno jutro, a tokom dana toplije u odnosu na ponedeljak uz naoblačenje koje dolazi sa severozapada. Postoji mala šansa za pojavu kratkotrajne kiše ponegde.

Od srede do petka pretežno sunčano tokom dana i sve toplije uz temperaturu znatno iznad proseka.

Maksimalne dnevne vrednosti prelaziće 25°C u većini predela.

Beograd: U nedelju dolazi do postepenog naoblačenja sa severa koje može usloviti poneku kap kiše i pad temperature popodne. U ponedeljak hladnije i sunčano. Od utorka svakim danom sve toplije. U utorak prolazno naoblačenje, a od srede do petka pretežno sunčano.

Novi Sad: U nedelju naoblačenje sa severa može usloviti poneku kap kiše i pad temperature popodne. U ponedeljak hladnije i sunčano. Od utorka postepeno toplije, ali sa hladnim jutrima. U utorak prolazno naoblačenje, a od srede do petka pretežno sunčano.

Niš: U nedelju toplo i sunčano pre podne, a popodne naoblačenje. U ponedeljak znatno hladnije uz duže sunčane periode. Od utorka postepeno toplije, ali sa hladnim jutrima. Tokom većeg dela iduće sedmice suvo, prema današnjoj prognozi.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x