Danas svežije sa prolaznom kišom u većini Srbije

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Kuršumlija Srbija Vesti
Podelite vest

U četvrtak, 11. maja, svežije sa prolaznom kišom u većini krajeva. Vetar umeren do pojačan jugoistočni u košavskom području, a slab do umeren južni ili istočni u ostalim krajevima.

Pritisak iznad normale.

Minimalna jutarnja temperatura od 8°C do 12°C, a maksimalna od 14°C do 18°C.

Uveče kiša odlazi ka severu i istoku Srbije, a prestaje na zapadu i jugu.

U petak promenljivo vreme uz smenu sunčanih i oblačnih perioda i kratkotrajnu kišu i lokalne pljuskove. Duvaće umeren do pojačan jugoistočni u košavskom području. U subotu pretežno suvo i toplije sa sunčanim periodima, a u nedelju vetrovito uz naoblačenje sa kišom tokom dana.

Beograd: U četvrtak svežije sa kišom povremeno. U petak promenljivo vreme uz kratkotrajnu kišu. U subotu pretežno suvo i toplije sa sunčanim periodima, a u nedelju vetrovito uz naoblačenje sa kišom tokom dana. U svim danima će duvati umeren do pojačan jugoistočni vetar.

Novi Sad: U četvrtak svežije sa kišom. U petak promenljivo vreme uz kratkotrajnu kišu. U subotu suvo i toplije sa sunčanim periodima, a u nedelju naoblačenje sa kišom tokom dana.

Niš: U četvrtak svežije sa kišom. U petak i nedelju promenljivo vreme uz smenu sunčanih i oblačnih perioda i kratkotrajnu kišu i lokalne pljuskove. U subotu suvo.

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x