Danas vetrovito i hladno, ponegde sneg

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Srbija Vesti/V.M.
Podelite vest

U nedelju, 26. novembra,  vetrovito i hladno sa povremenim snegom u centralnim i južnim predelima, a na severu pretežno suvo sa sunčanim intervalima.

Duvaće jak severni i severozapadni vetar. Pritisak ujutru ispod normale i u porastu i popodne oko normale.

Jutarnja temperatura od -3°C do 0°C, maksimalna od 0°C do 5°C. Uveče suvo, a samo na jugoistoku je moguć sneg.

U ponedeljak ujutru mraz. Pre podne hladno i suvo sa sunčanim intervalima, a od sredine dana naoblačenje i moguća kiša popodne i krajem dana, a na planinama sneg.

U utorak oblačno sa kišom, na planinama sa snegom.

Između utorka i srede i u sredu zahlađenje i moguća susnežica i sneg i u nižim predelima pre podne.

U četvrtak ujturu mraz, a tokom dana suvo i hladno.

U petak i za naredni vikend postepeno otopljenje.

Beograd: U nedelju hladno i vetrovito uz pojačan severozapadni vetar i moguć kratkotrajni sneg povremeno. U ponedeljak ujutru mraz, a tokom dana postepeno naoblačenje i moguća kiša krajem dana. U utorak kiša, a u sredu zahlađenje sa susnežicom i snegom pre podne. U četvrtak ujutru mraz, a tokom dana suvo i hladno.

Novi Sad: U nedelju hladno i vetrovito uz jak severozapadni vetar i sunčane intervale. U ponedeljak ujutru mraz, a tokom dana naoblačenje i moguća kiša popodne i krajem dana. U utorak kiša, a u sredu zahlađenje sa susnežicom i snegom ujutru. U četvrtak suvo sa mrazem ujutru.

Niš: U nedelju hladno i vetrovito sa snegom uz jak severozapadni vetar. U ponedeljak ujutru mraz, a tokom dana suvo uz naoblačenje popodne i moguću kišu i susnežicu uveče. U utorak kiša, a u sredu zahlađenje sa susnežicom i snegom. U četvrtak suvo sa mrazem ujutru.

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x