„Dani sićevačke berbe” ovog septembra uz Bobana Zdravkovića

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Četvrti po redu festival vina i tradicija „Dani sićevačke berbe” održaće se od 7. do 8. septembra u Sićevu. Festival će pratiti i bogat kulturno – umetnički program i muzičkim program, a nastupaće Boban Zdravković.

„Ove godine ćemo, kao i do sada, imati naše izlagače vina. Pored njih, imaćemo i druge izlagače u smislu domaćih proizvoda, svega onoga što može da ponudi ova kraj”, navode organizatori.

Kulturno-umetnički program je i ove godine obavezan. Manifestacija će početi predstavom „Vinogradarske svadbe”, koja se svake godine prikazuje. Pored toga, nastupaće nekoliko folklora iz Niša i Sićeva, a u planu je i prezentacija knjige.

Među aktivnostima koje očekuju posetioce su takmičenje u kotlićima i sportske igre. Ove godine, posetioci će moći da uživaju uz zvukove Bobana Zdravkovića. Kako Niške vesti nezvanično saznaju, muzički program bi mogli da upotpune Neša Saita i Crne mambe.

Manifestacija se uspešno realizuje već tri godine. Prošle godine je bilo između 5 i 6000 posetilaca, a organizatori očekuju da se ove godine broj posetilaca poveća.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x