Direktorka škole: Nisam znala da će snimanju spota prisustvovati Kristijan Golubović

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: prntscreen TikTok
Podelite vest

Direktorka Osnovne škole “Đura Jakšić“ sa beogradskog Kanarevog brda Tamara Jelić je kazala da je odobrila snimanje spota grupe “Crni Cerak” u toj ustanovi i da nije znala da će biti prisutan i Kristijan Golobović koji je više puta osudjivan.

Ona je za portal Nova.rs je kazala da je joj je rečeno da ta grupa promoviše borbu protiv nasilja i na svoj način prezentuje devijantno ponašanje mladih u društvu, pa kako je dodala, na taj način govori da tako ne treba da bude.

Dodala je da im je ustupila prostor, te da su doveli decu koja su im bila statisti u spotu, a koja se vide na snimcima koje je objavio Golubović, piše taj portal.

Kazala je da je otišla kući na kratko, te da je onda pozvala tetkica i rekla da je Kristijan Golubović došao u školu.

Kazala je da se iznenadila i da se vratila u školu, a da je Golubović već otišao.

“Nikakvih incidenata nije bilo, ispred je bilo nekoliko dece koja su mu tražila autogram i želeli su da se slikaju s njim”, kazala je ona.

Dodala je da je rekla momcima iz benda da je trebalo da joj kažu za Kristijana.

“Rekli su: ‘Kakve veze ima, on je glumac u spotu’. Rekoh, trebalo je drugačije, ali sad je gotovo”, rekla je direktorka.

Dodala je da je “sve bilo završeno u najboljem miru”, te da nikakvih incidenata nije bilo.

“Momci su bili skroz kulturni i pristojni, spakovali su se i otišli. Sutradan sam, kad sam već znala šta će se desiti, zvala ministarstvo, obavestila sekretarijat i školsku upravu, tako da očekujem inspekciju sutra, promakli su mi neki detalji i to je to”, kazala je ona.

Prema njenim rečima, “deca nisu učestvovala, svi su bili kulturni i fini, tako da je to to”.

“Šta da radim, tako je kako je. Put do pakla popločan je dobrim namerama. U glavi mi je bila dobra ideja”, kazala je ona.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x