Đilas: Izjava Miloša Jovanovića zaslužuje osudu kod svih civilizovanih ljudi

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: (BETAPHOTO/MILOS MISKOV)
Podelite vest

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je danas da izjava lidera Novog DSS Miloša Jovanovića treba da izazove osudu kod “svih civilizovanih ljudi u Srbiji”.

“Iz najvažnije institucije u Srbiji se od strane predsednika političke stranke, i što je još tragičnije, profesora Pravnog fakulteta, šalje poruka prezira prema ženama. Zbog ovakvih reči upućenih novinarki N1 Emini Kovačević danas se svaka devojka, žena u Srbiji može osetiti poniženo i uvređeno”, naveo je Đilas u pisanoj izjavi.

Đilas je kazao da su novinari N1 i Nova S često izloženi napadima od strane vlasti, što dovodi do toga da je ugrožena i njihova bezbednost.

Na konferenciji za novinare poslaničke grupe NADA-Novi DSS-POKS, koja je održana u četvrtak u holu Narodne skupštine, Miloš Jovanović je, odgovarajući na pitanje o pomoći Srbiji iz EU, novinarki rekao “Niko Vas ne pita za koliko novca biste Vi spavali sa svima nama jer bi to bilo krajnje uvredljivo pitanje, ispod svakog nivoa”, u trenutku kada je pored njega stajalo nekoliko narodnih poslanika.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x