Đilas: Vlast koja će voditi Srbiju od aprila otkriće ko je ubio Olivera Ivanovića

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: FaceBook SSP
Podelite vest

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Djilas izjavio je danas da će buduća vlast, koja bude vodila Srbiju od aprila, učiniti sve da se nalogodavci za ubistvo lidera Gradjanske Inicijative Olivera Ivanovića pronadju i kazne.

“Onaj koji je organizovao hajku i spot protiv Olivera Ivanovića snosi najveću krivicu za to što se desilo i za to što i danas ne znamo ko stoji iza toga”, rekao je Djilas ispred crkve Svetog Marka nakon šetnje povodom četiri godine od ubistva Olivera Ivanovića.

Nekoliko stotina gradjana zajedno sa opozicionim strankama krenuli su u šetnju povodom četiri godine od ubistva Olivera Ivanovića. Protest je počeo u 12 sati, a okupljanja su najavljena i u Kosovskoj Mitrovici u 8.15, u vreme kada je Ivanović ubijen, na mestu atentata.

Šetnja je počela kod Predsedništva, a završena kod crkve Svetog Marka. Gradjani su nosili  transparente „Da li su metke poslali oni koji su crtali metu“, „Sa koliko nula se piše izdaja“, „Ko je ubio Olivera“, „Iskreno progovori državo“. Od opozicionih stranaka u šetnji je bila Demokratska stranka, pokret Oslobodjenje, Narodna stranka, Stranka slobode i pravde.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x