Dok među navijačima postoji rivalstvo i večito pitanje ko od države dobija više, funkcioneri oba kluba, su u “talu”!

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Ljuti sportski rivali, funkcioneri UO КК Crvena Zvezda i КК Partizan, Ostoja Mijailović i Željko Drčelić, već tri godine su poslovni parneri. Oni ne čekaju neophodnu papirologiju i dozvole za izgradnju luksuznog kompleksa na Bežanijskoj kosi.

Milioni evra iz državnog budžeta i javnih preduzeća, slivaju se na račune košarkaških klubova i dok među navijačima postoji rivalstvo i večito pitanje ko od države dobija više, funkcioneri oba kluba, su u talu. Mijailović je između ostalog i funkcioner SNS-a, dok je neko vreme bio i poslanik vladajuće stranke, dok se za Drčelića zna da je biznismen i da je njegova firma “W.D. Concord West”, bliska vlasti.

Za njih boje kluba nisu važne, ljubav i vernost klubu im ništa ne znači, sve se svelo na vernost SNS-u. Zalaganje funkcionera oba kluba su usmerena u obesmišljavanju i Crvene Zvezde i Partizana, a sve u ime države, politike, bratije, kumova i ličnih interesa. Svakako da je krajnji cilj da se oba kluba lakše, brže, bolje i jeftinije prodaju. To vam nećemo dozvoliti, srpske šampione vam ne damo, a za sve transfere, prevare, malverzacije i transakcije, bićete istraženi, procesuirani i osuđeni.“, poručio je Vladimir Đorđević, Narodni poslanik i potpredsednik Pokreta obnove Кraljevine Srbije.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x