Dokumentarni film “Glumčina” na Međunarodnom festivalu “Prvi kadar” u Istočnom Sarajevu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Jubilarni, 15. Međunarodni filmski festival “Prvi kadar”, na kojem će se za Gran-pri “Stećak kneza Pavla Radenovića” takmičiti 40 najboljih ostvarenja iz cijelog svijeta, svečano je otvoren i trajaće do 2. decembra u Zvorniku i Istočnom Sarajevu. U revijalnom delu ovog velikog festivala u Zvorniku biće prikazan i film “Glumčina” producenta Olivera Paunovića, koji je već osvojio srca publike u čitavoj Srbiji.

Oliver Paunović, producent

“Veliko mi je zadovoljstvo što će moj film biti prikazan na tako značajnom festivalu u Istočnom Sarajevu. Kroz ovaj film publika upoznaje neku drugu stranu čuvenog glumca koju do sada nije znala.Zoran je bio legenda za života, a sada nama ostaje da kroz ovaj film sačuvamo to sećanje. Zorana je publika širom bivše Jugoslavije veoma volela i poštovala njegov glumački rad, on je na neki način svima nama obeležio jedan period života i svi mi volimo sećanje na njega.“, rekao je producent Oliver Paunović i dodao da je ovo deveti film u produkciji City Grupe koji gotovo svake nedelje bude prikazan u nekom od gradova ili opština u Srbiji.

Na Festivalu “Prvi kadar” za Gran-pri nagradu „Stećak Kneza Pavla Radenovića“ takmičiće se 40 ostvarenja u šest takmičarskih selekcija festivala. Ovogodišnji moto festivala je „15. godina – vaš festival“. Film “Glumčina” na programu je u sredu 1. decembra u 19 časova. Ovo je ujedno i premijera filma Glumčina u Bosni i Hercegovini.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x