Dokumentarni film “To je Toma” raznežio Leskovčane

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Projekcija filma "To je Toma"; Foto: Srbija Vesti
Podelite vest

Veliko interesovanje Leskovčana za premijeru dugometražnog dokumentarnog filma “To je Toma” City Grupe iz Niša.

U leskovačkom Kulturnom centru sinoć je prikazan film producenta Olivera Paunovića, u režiji Vladimira Ristića. Nakon projekcije usledili su brojni pozitivni komentari gledalaca koji su još jednom potvrdili da je “istina u dokumentarcima” i da upravo istinite tvrdnje savremenika izazovu najviše emocija kod publike.

Producent, Oliver Paunović daje izjave za medije u Leskovcu

„Očekivao sam veliko interesovanje Leskovčana a oni su uspeli i da me obraduju i dočekaju nas u prepunoj sali Kulturnog centra. Netremice su pratili svaki kadar a ono što me istinski raduje jesu komentari nakon projekcije i gomila čestitki koje smo dobili ja i moja filmska ekipa. Verovatno je ljudima ovde simpatično i to što su saznali iz filma da on zapravo nije rođen u Pečenjevcu kako su Leskovčani verovali do nedavno već u Aleksincu. Dokumentarcima pišemo nove strane istorije i čuvamo neke fantastične ljude od zaborava“, istakao  je  producent filma Oliver Paunović.

Ovaj dugometražni dokumentarni film sadrži ekskluzivne i nikad viđene fotografije, dve pesme koje nisu emitovane u javnosti do sada pa je to pravo iznenađenje za sve one koji nisu odgledali film.

Za sve one koji još nisu pogledali film, prilika je da u nedelju od 16:15 na nacionalnoj televiziji Prva pogledaju ovo dokumentarno ostvarenje i saznaju ko je ustvari Toma Zdravković…pesnik i nesretnik.

Projekcija dokumentarnog filma “To je Toma” u Leskovcu

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x