Dr Jovana Stojković (ZS): Država da zaštiti sever Bačke od nasilnih migranata

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Zdrava Srbija
Podelite vest

Nakon održane tribine „Građani govore – hoćemo bezbednu Suboticu“ posvećene neposrednim iskustvima građana Subotice i okolnih sela sa ilegalnim migrantima, potpredsednica Zdrave Srbije dr Jovana Stojković je naglasila da je čula veliki broj građana koji su nezadovoljni (ne)radom policije i političkim stavom stranaka na vlasti da joj se ne dozvoli da u ovim slučajevima reaguje u potpunosti sa svojim zakonskim i ustavnim ovlašćenjima, i ovde i na teritoriji cele Srbije.

Кo su bezbednosno interesantna lica iz subotičkih šuma, nastavila je Stojković, organi očuvanja javnog mira i reda mogu lako saznati jer se bez ikakvog zazora reklamiraju na Tik-Toku, a mi znamo da pripadnici MUP-a i drugih službi bezbednosti pomno prate društvene mreže. Кolike su razmere problema u šumama oko Subotice, pored svedočenja neverovatno hrabrih pojedinaca, govori podatak da je u dve policijske akcije učestvovalo 850, a zatim oko 500 policajaca sa najsavremenijom opremom. Zato su ljudi zatražili da se “vojska na granice vrati“.

„Ovim ljudima je, prema njihovim rečima i svedočenjima, ugroženo pravo na život i kretanje, a koliko o tome ne žele da izveste ni “veliki” ni “mali” mediji, govori činjenica da se na tribini pojavila samo jedna lokalna televizija, tj. medij – suboticke.rs“, dodala je Stojković.

„U multietničkoj i pitomoj Subotici sigurno ne postoji problem “ksenofobije” koja je i inače pseudopsihijatrijski nametnuti termin bez značenja. Ovo je bez sumnje posledica vazalskog položaja Srbije u odnosu na sve globalističke agende, pa i upravljanim migracijama ka Evropi o kojima smo među prvima govorili i ukazivali na emocionalnu manipulaciju narativa “jadne izbeglice”.

Na tribini, okupljeni zajedničkom mukom, bilo je i Srba, Slovaka, Bunjevaca, Hrvata i Mađara i svi se nadaju da će njihov glas stići do organa bezbednosti njihove zajedničke države Republike Srbije.

“Кao srpski nacionalista, strahujem da se, ukoliko izostane adekvatan odgovor, ne nađe neko drugi pozvan da zaštiti svoje sunarodnike”, zaključila je Stojković.

Foto: Zdrava Srbija

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x