Dva mladića ranjena u Petrovaradinu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Srbija Vesti
Podelite vest

Dva mladića ranjena su u Novom Sadu u sukobu koji se sinoć oko 23 časa dogodio na mostu u Preradovićevoj ulici, saznaje 021.rs.

Novosađanin star 24 godine zatečen je sa ubodnim ranama u Ulici Podunavskog odreda, dok je drugi mladić star 26 godina, sa prebivalištem u Petrovaradinu, zatečen ranjen na mostu.

Za drugog mladića još nije utvrđeno kakve je tačno povrede zadobio, a postoji sumnja da je ranjen vatrenim oružjem.

Doktorka Hitne pomoći Nikolina Marić rekla je za 021.rs da su njihove dve ekipe intervenisale u 23.20 časova u Preradovićevoj ulici, na licu mesta zbrinule dve muške osobe i u svesnom stanju ih prevezle u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

Kako 021.rs nezvanično saznaje, policija intenzivno traga za svim učesnicima sukoba i radi na utvrđivanju toga šta se dogodilo.

Takođe prema nezvaničnim informacijama, najverovatnije je reč o sukobu navijača.

Više informacija očekuje se nakon saopštenja policije.

9.36. Tužilaštvo sukob u Petrovaradinu okarakterisalo kao ubistvo u pokušaju

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu saopštilo je da je sinoć, oko 23.00 časa u Petrovaradinu, na parking prostoru u ulici Podunavskog odreda, došlo do sukoba više NN lica, u kom su Š.S. i M.M. zadobili telesne povrede, u vidu većeg broja ubodnih rana.

Medicinska pomoć ukazana im je u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine.

Dodaje se da je dežurni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, u prisustvu policijskih službenika PU Novi Sad izvršio uviđaj.

“Izuzeti su pronađeni tragovi i predmeti za koje se sumnja da su u vezi sa predmetnim događajem, koji je kvalifikovan kao krivično delo teško ubistvo u pokušaju iz čl. 114 st.1 tač.2 u vezi čl. 30 Krivičnog zakonika”, preciziraju iz tužilaštva.

Dodaje se i da Više javno tužilaštvo u Novom Sadu, u saradnji sa PU Novi Sad, preduzima sve neophodne mere i radnje na prikupljanju dokaza i utvrđivanju identiteta izvršioca krivičnog dela.

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x