Dveri: Oproštajni govor uplašenog Vučića – najava postvučićevske epohe

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Tamara Milenković Kerković printscreen TV Nova
Podelite vest

 Srpski pokret Dveri saopštio je da je javnost sinoć čula, tokom televizijski intervju, “oproštajni govor uplašenog Aleksandra Vučića suočenog sa krahom svoje politike i sa jasnom voljom naroda da ga ne želi više”.

“Vučić po ko zna koji put pokušava da odgovornost za dešavanja prebaci na državotvornu opoziciju, koja je, kako je dobro obavešten, u velikom porastu i jeste nova noseća snaga koja je svojim aktivnostima pokazala da je ‘car go'”, rekla je potpredsednica Dveri Tamara Milenković Кerković, u pisanoj izjavi.

Kako je navela, “ovo nije isti predsednik Vučić koji je pre samo mesec dana svojom arogancijom pokušao da ponižava poslanike u Narodnoj skupštini, već čovek suočen sa rapidnim urušavanjem sopstvenog autoriteta, koje je na toj skupštinskoj sednici i započelo”.

“Do ovog intervjua mislili smo da u Vučićeve reči veruje samo on. Sada je jasno da u ono što govori ne veruje više ni on sam. Ovaj sinoćnji govor je uvod u novu postvučićevsku Srbiju”, navela je Milenković Kerković.

Ona je rekla da “lažne patriote, lažne demokrate i lažni ekolozi, svi koji podržavaju ovo na šta je Vučić bio spreman – priznanje suvereniteta Кosova i uvođenje sankcija Rusiji – mogu da idu zajedno sa Vučićem u političku istoriju”.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x