Dveri: Potrebno ukrupnjavanje patriotskih i državotvornih snaga na izborima

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: BetaVideo printscreen
Podelite vest

Predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je danas da se ta politička organizacija “zalaže za ukrupnjavanje svih patriotskih i državotvornih snaga na sledećim izborima”.

“Smatramo da sve evroskeptične i suverenističke parlamentarne i vanpralamentarne političke stranke, patriotska udruženja i istaknuti rodoljubivi intelektualci treba da čine jednu predizbornu kolonu koja može osvojiti preko 20 odsto glasova”, rekao je Obradović, u intervjuu za list Politika.

On je podsetio da redovni pokrajinski i lokalni izbori na proleće sledeće godine, kada očekuje i “vanredne parlamentarne izbore”.

“Spremamo se za izbore na svim nivoima i očekujemo da će posle sledećih izbora naš državotvorni blok patriotske opozicije biti druga najjača politička snaga u Srbiji i da ćemo biti u prilici da učestvujemo u formiranju nove Vlade Srbije, koja će biti suverenistička i konzervativna”, rekao je Obradović.

On je odgovorio na pitanje da li je moguća izborna koalicija sa strankom Zavetnici, Pokretom za obnovu Kraljevine Srbije i Novom Demokratskom strankom Srbije.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x