Edukativno-informativna radionica u Kragujevcu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
Foto: Vidi Srbiju

Lovački savez Srbijezajedno sa Lovačkim savezom centralne Srbije održao je edukativno-informativnu radionicu. Teme su kao i prethodnih puta bile Primena zakona o zaštiti poditaka o ličiosti“ i „Štete na divllači i od divljači, postupanje i sudska praksa“, predavač je bio advokat Nenad Cvjetićanini.

Velika je bila zaniteresovanost radnika ulovištima za ove dve teme. Ove radionice su i ovog puta bile veoma interaktivne gde su lovci razmenjivali iskustva.

Još jedan edukativni skup ovog tipa bio je organizovan na Zlatiboru, krajem februara, tada su dodeljene „Zahvalnice za humano delo u 2019.“ Dobili su ih Marko Jovanović, lovočuvar u LU „Lapovo“, koji je zajedno sa svojim kolegama spasao iznemoglog beloglavog supa, i Slavoljub Stojadinovh, lovac iz Velike Plane, koji je odbranio učenike sredne škole od naoružanog napadača. Slavoljub je takođe odlikovai i zlatnim ordenom Lovačkog saveza Srbije koji mu je dodelio predesnik LSS Bratislav Ćirković.

Zahvalnice za humano delo dodelio je i predsednik Lovačkog saveza Jugoistične Srbije, Zoran Aleksić, na edukativnoj radionici u Nišu. Dvadeset zahvalnica dobila su ih sva lovačka udruženja koja su učestvovala u potrazi za otetom devojčicom.

Lovački savez Srbije će i ubuduće nastojati da oda poštovanje svim svojim članovima koji pokazuju humanost, empatiju i volju da pomognu kada je to potrebno.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Tagovi

Povezane vesti:

Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Коментари
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x