Elektronske novine Turističke organizacije Zlatibor JUL 2022.

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Turistička organizacija Zlatibor objavila je devetnaesto izdanje elektronskih novina. Ovaj broj otvara uvodnik Žarka Božanića, kulturnog i turističkog poslenika Zlatibora. Dok nam tema broja donosi priču o atrakciji svetskog nivoa, multimedijalnoj fontani na obnovljenom jezeru u centru Zlatibora.

Novi broj Elektronskih novina upotpunjen je i detaljnim programom “Zlatiborskog kulturnog leta” koji su pripremili opština Čajetina i Turistička organizacija Zlatibor. Letnja turistička sezona na Zlatiboru biće ispunjena brojnim koncertima, kulturnim događajima i tradicionalnim manifestacijama prilikom čega će gosti svih uzrasta moći da upotpune svoj boravak.

Još jedna od interesantnih priča ovog broja je i priča o nedavno otvorenom hotelu najviše kategorije ”Zlatibor mountain resort & spa”, investiciji kompanije ”Galens Invest”. Za najavu prve letnje sezone tog hotela u njemu su okupili predstavnike mnogobrojnih medija iz cele Srbije i priredili im medijsko-turistički sadržaj ”Doživi Zlatibor”.

Ovo izdanje sumira događaje koji su tokom proteklih dana obeležili turistička dešavanja na Zlatiboru. Tu je priča o dodeljenim priznanjima “Vidovdanski vitez“. Zlatibor je tokom proteklog perioda bio domaćin brojnih manifestacija i kulturnih događaja: “Festival igre Zlatibor 2022”, Svetski dan velnesa, dok je u galeriji Kulturnog centra Zlatibor tokom jula postavljena izložba slika i skulptura troje umetnika.

Junsko izdanje Elektronskih novina predstavlja restoran koji je pored svojih gastronomskih delikatesa prepoznatljiv po jedinstvenoj lokaciji u samom srcu Zlatibora, reč je o “Konobi Akustik”. U ovom odeljku elektronskih novina predstavljen je i hotel “Agape”, mesto za relaksaciju i uživanje.

Iz prošlosti Zlatibora, dolazi interesantna priča o rujanskom serdaru Jovanu Mićiću.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x