EPS raspisao konkurs za novog generalnog direktora

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

foto: EPS.rs
Podelite vest

Akcionarsko društvo Elektroprivreda Srbije (EPS) objavilo je danas oglas u kojem se traži profesionalac koji bi obavljao funkciju novog generalnog direktora.

“Nadzorni odbor sada traži visokosposobnog i odlučnog profesionalca koji će preuzeti veoma uglednu i uticajnu poziciju generalnog direktora”, navedeno je u oglasu u listu “Politika”.

Kako je istaknuto, uspešan kandidat mora biti rukovodilac koji poseduje najviši nivo menadžerskih veština, da ima iskustva u energetskom sektoru, kao i u korporativnim reformama i programima transformacije.

Neophodno je da generalni direktor ima najmanje 10 godina iskustva na rukovodećim pozicijama, kao i da poznaje oblast korporativnog upravljanja.

Poželjno je da poseduje magistarsku diplomu ili najmanje diplomu osnovnih studija, da tečno govori engleski, kao i da ima organizacione i sposobnosti upravljanja ljudskim resursima, a poželjna je i stručnost u finansijskom menadžmentu i poslovnom razvoju.

Kandidati bi do 15. septembra trebalo da pošalju biografiju i motivaciono pismo na mejl adresu: belgrade@boyden.com, a više detalja može se naći na sajtu EPS-a.

U oglasu se podseća i da EPS ima više od 20.000 zaposlenih, na proizvodni bilans kompanije, kao i na započeti proces energetske, ali i organizacione transformacije kompanije.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x