Er Srbija od 30. septembra direktno leti za Guangdžou u Kini

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Srbija Vesti
Podelite vest

Domaća avio-kompanija Er Srbija će od 30. septembra 2024. godine, uspostaviti direktne letove između Beograda i grada Guangdžou u Kini, saopštila je danas ta kompanija.

U aktuelnoj letnjoj sezoni, koja u avijaciji traje do 26. oktobra 2024. godine, Er Srbija će između Beograda i Guangdžoua leteti dva puta nedeljno, i to iz Beograda za Guangdžou ponedeljkom i petkom u 00 časova i 50 minuta po lokalnom vremenu.

Letovi iz Guangdžoua za Beograd realizovaće se ponedeljkom i petkom u 22 časa i 10 minuta po lokalnom vremenu.

Tokom predstojeće zimske sezone 2024/2025, srpska avio-kompanija će iz Beograda za Guangdžou saobraćati ponedeljkom i petkom u 00 časova i 50 minuta, dok će se letovi iz Guangdžoua za Beograd realizovati ponedeljkom i petkom u 23 časa i 10 minuta po lokalnom vremenu.

Karte će biti u prodaji tokom današnjeg dana.

“Kada smo 9. decembra 2022. godine, posle više od dve decenije pauze, uspostavili direktnu avio-liniju između Srbije i Kine, ponovo smo otvorili vrata Azije putnicima iz regiona šireg Balkana”, rekao je generalni direktor Er Srbije Jirži Marek.

Dodao je da srpska avio-kompanija vodi razgovore sa velikim kineskim avio-kompanijama o saradnji, da bi putnicima mogla da ponudi dobru povezanost sa drugim gradovima u Kini, do brojnih destinacija na Dalekom istoku i u Jugoistočnoj Aziji, kao i Australiji.

Guangdžou je jedan od najvećih gradova i najvažnijih trgovačkih centara u Kini

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x