Er Srbija od danas leti do Porta

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: BetaPhoto/Air Serbia
Podelite vest

Nacionalna avio-kompanija Srbije, Er Srbija, objavila je da je od danas uspostavila direktnu liniju između Beograda i drugog po veličini grada u Porugaliji, Porta, a letovi će se obavljati dva puta nedeljno, ponedeljkom i petkom tokom cele godine.

“Prvi put u istoriji Er Srbije, poleteli smo za Porto. To je, pored Lisabona, druga destinacija u Portugaliji do koje Er Srbija leti. Porto je od Beograda udaljen oko 2.400 kilometara, a tu razdaljinu naši avioni tipa erbas A319 i A320 prelete za nešto manje od tri i po sata”, izjavio je direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije Boško Rupić.

Uvođenjem direktnih letova do Porta Er Srbija će preko Beograda omogućiti dobre konekcije do mnogih gradova u svojoj mreži, kao što su Atina, Budimpešta, Kopenhagen, Ankara, Istanbul, Larnaka, Ljubljana, Oslo, Bukurešt, Prag, Solun, Skoplje, Sofija, Podgorica, Beč, Zagreb i drugi, navedeno je u saopštenju.

Pored Lisabona i Porta, srpska nacionalna avio-kompanija je tokom ove godine uspostavila nove avio-linije sa više od 20 gradova.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x