Er Srbija širi poslovanje u Nišu i zapošljava dodatne ljude

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Ilustracija Foto. Aerodrom Konstantin Veliki
Podelite vest

Nacionalna avio-kompanija Srbije, Er Srbija, saopštila je danas da će udvostručiti broj agenata koje će zaposliti u Nišu.

Na nedavno završenom konkursu za nove agente kontakt centra Er Srbije u Nišu prijavilo se oko 400 kandidata iz Niša i okoline, a posle testiranja Er Srbija namerava da umesto prvobitno planiranih 20, već u prvoj fazi zaposli 40 novih agenata, navedeno je u saopštenju.

Podseća se da je konkurs raspisan nakon što je Er Srbija odlučila da pored postojećeg kontakt centra u Beogradu zaposli dodatne agente i u Nišu, u cilju pružanja još bolje usluge za korisnike.

Dodaje se i da će pored agenata kontakt centra, srpska nacionalna avio-kompanija jačati svoje kapacitete u Nišu i tako što će njena ćerka-firma Air Serbia Ground Services (ASGS), u tom gradu otvoriti službu za balansiranje vazduhoplova.

Izdvojeno odeljenje za Load kontrolu u prvoj fazi imaće 10 agenata.

Generalni direktor Er Srbije Jirži Marek kazao je da je baza u Nišu za tu kompaniju veoma važna i naveo kako je u planu dodatno jačanje njenog prisustva na jugu Srbije.

“U narednom periodu, u okviru radova na završetku novog terminala, planiramo otvaranje posebnog biznis salona. Razmatramo i mogućnosti za veće prisustvo službi naše tehnike koji bi radili na održavanju flote”, izjavio je Marek.

Er Srbija trenutno radi na obezbeđivanju i opremanju poslovnog prostora u centru Niša u kojem će raditi novi agenti kontakt centra i odeljenja za Load kontrolu.

Tokom letnje sezone, srpska nacionalna avio-kompanija će sa aerodroma “Konstantin Veliki” u Nišu obavljati direktne letove do Atine, Kelna, Frankfurt-Hana, Istanbula, Ljubljane i Tivta.

Pored redovnih linija, Er Srbija će i u čarter saobraćaju leteti do popularnih letnjih destinacija.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x