Euleks snabdeo hranom i odećom pripadnike Policije Kosova na prelazu Jarinje

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: (AP Photo/Marjan Vucetic)
Podelite vest

Šef Euleksa Lars-Gunar Vigemark saopštio je da je ova misija pozitivno odgovorila na zahtev kosovske policije za snabdevanje hranom i odećom službenika kosovske policije na graničnom prelazu na Jarinju.

“Sa zadovoljstvom vas obaveštavam da je na zahtev Kosovske policije, EULEKS isporučio osnovne zalihe, uključujući hranu, odeću i proizvode za higijenu, službenicima kosovske policije na graničnom prelazu u Rudnici/Jarinje 17. decembra”, napisao je Vigermer na tviteru.

Tokom jučerašnjeg  dana Policija Kosova (PK) je saopštila da je 9 njenih pripadnika prevezeno sa graničnih prelaza na severu zemlje na jug Kosova zahvaljujući saradnji sa misijom Kfora.

“Kosovska policija održava stalnu saradnju i kontakte sa Kforom, koji je danas podržao transport 9 policajaca, koji su zbog hroničnih zdravstvenih razloga prevezeni sa severa na jug”, rekao je portparol PK, Baki Kelani.

Pripadnici PK na prelazu Jarinje i Policijskoj stanici u Leposaviću su već 12. dan blokirani barikadam koje su postavljene u selu Rudare, u opštini Zvečan.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x