Festival internacionalnog studentskog teatra (FIST) od 7. do 16. maja

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Facebook FIST - Festival Of International Student Theatre
Podelite vest

Festival internacionalnog studentskog teatra (FIST), u organizaciji studenata Katedre za menadžment i produkciju pozorišta, radija i kulture sa Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu, biće održan od 7. do 16. maja u Beogradu, i u Pirotu, Novom Pazaru i Zrenjaninu.

Pod sloganom “Fobofobija – strah od straha“, u glavnom programu festivala učestvovaće šest predstava iz Rumunije, Bugarske, Slovenije, Severne Makedonije, Češke, sa novosadske Akademije umetnosti, kao i FIST produkcija.

Prateći program baviće se interaktivnom izložbom, ekološkim radionicama, tribinama o učešću mladih u kulturi, radionicama o pozorišnim procesima, a publika će imati priliku da se suoče sa svojim fobijama na tabli straha koja će biti postavljena u svakom gradu, najavilo su organizatori.

FIST17 biće otvoren u Beogradu predstavom “Tamo gde pevaju”, reditelja Đorđa Nešovića, po tekstu Filipa Grujića.

Sve informacije o festivalu mogu se pronaći na FIST mobilnoj aplikaciji dostupnoj na IOS platformama App store i Google play, prvoj studentskoj festivalskoj aplikaciji, kao i na zvaničnom vebsajtu festivala, Instagram, Facebook i Youtube platformama.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x