Film “Glumčina” premijerno i u Novom Sadu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

U Kulturnom centru Novog Sada u petak 2. septembra premijerno će biti prikazan dokumentarni film “Glumčina” producenta Olivera Paunovića i producentske kuće City Grupa. Ulaz je slobodan, a projekcija počinje u 19 časova.

Dokumentarni film o legendardnom srpskom glumcu Zoranu Radmiloviću autentično je svedočanstvo njegovih prijatelja i poštovaoca, a nastalo je po scenariju glumca Milana Cacija Mihailovića, u režiji Vladimira Ristića.

Publici će se u Kulturnom centru Novog Sada pokloniti glumac Milan Caci Mihailović i producent dokumentarng filma Oliver Paunović.

„Mnogo je informacija o Zoranu Radmiloviću, ali najbolje koje smo mogli da imamo jeste knjiga koju je uradio Milan Caci Mihailović, jer je i sam proveo puno vremena sa Zoranom Radmilovićem“, kaže producent Oliver Paunović.

„Sjajan je bio kao partner, pamtim ga i kao reditelja, jer je režirao “Nesumnjivo lice” u kojem sam igrao Đoku Prominclu, to je njegova jedina režija u Ateljeu i tada se ponašao fenomenalno, tako zaštitnički prema svima nama iz ekipe i ja sam ga tada krstio ‘La tata’“, sećanja su Mihailovića.

Film je premijerno prikazan u Zaječaru, rodnom mestu čuvenog glumca, oktobra 2021. godine.

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x