FSS donirao opremu za 17 fudbalskih kolektiva u Bačkoj Topoli (FOTO)

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

FSS podela opreme. Bačka Topola, foto: FSS, Nebojša Paraušić
Podelite vest

Fudbalski savez Srbije nastavio je sa akcijom podele opreme klubovima iz cele Srbije.

Na red su došli klubovi sa teritorije opštinskog saveza Bačka Topola-Mali Iđoš. Tim povodom, delegacija koju su činili zamenik predsednika Nenad Bjeković i generalni sekretar Jovan Šurbatović, posetila je u petak Bačku Topolu i u prostorijama Akademije TSC-a uručila sportsku opremu predstavnicima 17 fudbalskih kolektiva.

„Želim da pozdravim čelnike Fudbalskog saveza Srbije, kao i predstavnike FS Vojvodine i da im se zahvalim na poklonima. Ovaj divan gest mnogo će značiti našoj maloj sredini i doprineće razvoju fudbala na teritoriji opštinskog saveza koji je srpskom fudbalu podario veliki broj prvoligaških fudbalera i državnih reprezentativaca“ – rekao je predsednik Opštinskog fudbalskog saveza Bačka Topoloa-Mali Iđoš Petar Tadić.

U ime FSS, prisutnima se obratio zamenik predsednika Nenad Bjeković:

„Uvek se osećam prijatno u Bačkoj Topoli i čast mi je i zadovoljastvo da sam ponovo u društvu ovih divnih ljudi. Odrastao sam u maloj sredini i znam koliko će vam značiti sportska oprema koju smo vam doneli. Svestan sam da to nije ništa posebno, ali klubovima koji su baza srpskog fudbala može da bude od velike koristi. Znamo gde se formiraju budući fudbalski asovi i pomagaćemo i dalje amaterske klubove u kojima su stasala mnoga poznata imena našeg fudbala. Neka vam je sa srećom i da u novoj opremi ostvarite zacrtane ciljeve“ – rekao je Bjeković.

U 17 klubova Opštinskog fudbalskog saveza Bačka Topola-Mali Iđoš registrovano je 1.200 igrača, 60 sudija i instruktora i isto toliko trenera.

Sportsku opremu dobili su sledeći klubovi:

Tomislavci, Pobeda, Sloboda Stara Moravica, Slavija Novo Orahovo, Proleter Njegoševo, Eđšeg Mali Iđoš, Olimpija Gunaroš, Sokolac Bački Sokolac, Solunac Jerković Karađorđevo, Panonija IM Topola, TSC (pioniri), Jadran Feketić, Bačka Pačir, Bajša, Njegoš Lovćenac, TSC i ŽFK TSC Kanjiža.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x