Gašić budućim policajcima: Vi ste neustrašivi mladi ljudi

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić čestitao je danas na svečanosti u Sremskoj Kamenici budućim policajcima i rekao da pred sobom vidi “neustrašive mlade ljude”.

“Danas pred sobom vidim neustrašive mlade ljude. Čuvajte svoju čast i čast naših predaka, na ponos Srbije i srpskog naroda. Hvala i vašim porodicama na nesebičnoj podršci našoj zemlji”, poručio je Gašić na svečanosti povodom promocije polaznika 31. i 32. klase Centra za osnovnu policijsku obuku.

On je obećao da će biti nastavljeno unapređivanje uslova za školovanje budućih generacija policajaca.

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović poručio je budućim policajcima da im u budućem radu “zakon, čast i poštenje uvek budu iznad svega drugog, jer je to jedino što priliči srpskom policajcu”.

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić istakao je da je ova ustanova iznedrila brojne generacije koje su doprinele tome da policija “radi na najvišem nivou i na najprofesionalniji način”.

U ime svih polaznika, obratio se prvorangirani polaznik 31. klase Milan Stanković koji je poručio da će svi oni časno i dostojanstveno služiti Srbiji i svim njenim građanima.

Događaju su prisustvovali izaslanik predsednika Srbije Milorad Veljović, potpredsednik Vlade Srbije i ministar odbrane Miloš Vučević i načelnik Centra za osnovnu policijsku obuku pukovnik Želimir Mrdalj.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x