Gašić: Ulažemo napore da ubrzamo pasošku kontrolu na beogradskom aerodromu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Ilustracija Foto: Srbija vesti
Podelite vest

Pripadnici beogradske policije upućeni su kao ispomoć Upravi granične policije na aerodromu “Nikola Tesla” kako bi bila ubrzana pasoška kontrola i povećana brzina prolaska putnika, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić.

Kako se navodi u saopštenju, Gašić je jutros nenajavljeno obišao beogradski aerodrom kako bi sa pripadnicima Uprave granične policije razgovarao o sprovođenju prethodno dogovorenih mera u cilju smanjenja gužvi na kontrolnim punktovima.

“Zadovoljstvo je videti ovako veliki broj putnika na našem aerodromu ali nas to svakako obavezuje da jačamo kapacitete i omogućimo što brži protok putnika na punktovima pasoške kontrole. MUP će učiniti sve da putnicima obezbedni adekvatnu uslugu, što će sigurno doprineti zadovoljstvu i lagodnosti njihovog putovanja”, izjavio je Gašić.

On je dodao da MUP intenzivno radi na unapređenju i modernizaciji rada i najavio da će biti uvedene elektronske kapije i automatski čitači pasoša, čime će se dodatno ubrzati i olakšati proces prelaska državne granice.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x