GLAVNI ODBOR UJEDINJENE SELJAČKE STRANKE: Podrška Vučiću, zajedno na parlamentarnoj listi

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: USS: Darko Glišić i Milija Miletić
Podelite vest

Ujedinjena seljačka stranka je na Glavnom odboru održanom u Nišu odlučila da će za predsednika Srbije podržati lidera Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića, kao i da će biti na parlamentarnoj listi u koaliciji sa Srpskom naprednom strankom.

Sednici Glavnog odbora je prisustvovala narodna poslanica i zamenica predsednika Poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – za našu decu“ Sandra Božić, koja je istakla dobru saradnju Srpske napredne stranke i Ujedinjene seljačke stranke. Takođe, sednici su prisustvovali narodni poslanik SNS Bratimir Vasiljević i direktor Univerzitetskog kliničkog centra Niš Zoran Perišić.

Foto: USS

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke i narodni poslanik Milija Miletić je izrazio zadovoljstvo
dosadašnjom saradnjom sa SNS i istakao da će se takva saradnja nastaviti i u budućnosti.

“Na sednici Glavnog odbora je odlučeno da će Ujedinjena seljačka stranka podržati Aleksandra Vučića za predsednika Srbije, kao i da će Ujedinjena seljačka stranka biti na parlamentarnoj listi u koaliciji sa SNS. Nastavljamo dobru saradnju sa Srpskom naprednom strankom i zajedno se borimo za dobrobit svih građana Srbije”, poručio je Miletić.

Glavni odbor Ujedinjene seljačke stranke je usvojio finansijski plan i izabrao Aleksandra Stamenkovića za novog člana Izvršnog odbora i Tamaru Savić za PR stranke.

Sednici Glavnog odbora je prisustvovalo preko 150 delegata iz gradova i opština širom Srbije. Ujedinjena seljačka stranka je osnovana na Sretenje 2000. godine. Od 2014. godine ima svog predstavnika u Narodnoj skupštini Republike Srbije. Danas broji preko 50 odbora na teritoriji Srbije.

Foto: USS

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x